x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în politica românească. A murit după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

Tragedie în politica românească. A murit după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

09 Feb 2021   •   09:13
Tragedie în politica românească. A murit după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

Politicianul Samuel Calotă, împreună cu soția sa, au murit într-un teribil accident rutier pe DN 73, între Râșnov și Tohanu Nou. Autoturismul în care se aflau victimele ar fi lovit un cap de pod, apoi s-a răsturnat, anunță ISU Braşov.

„Accident rutier, mașină răsturnată pe DN 73, între Râșnov și Tohanu Nou, două victime inconstiente. Intervenim cu o autospecială de stins incendii cu apă și spumă cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și 3 echipaje SMURD (1 echipaj este de terapie intensivă cu medic)", a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, plt. maj. Luiza Dănilă.

Pe surse, se pare că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, în timp ce se deplasau dinspre Tohanul Nou spre Râșnov, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, în zonă cu declivitate accentuată. Conducătorul auto a intrat în coliziune cu un cap de pod de pe partea dreapta a sensului său de mers.

Samuel Calotă a candidat la Camera Deputaţilor din partea partidului Pro România, în judeţul Teleorman, el fiind președintele filialei județene a formațiunii.

×
Subiecte în articol: Samuel Calotă accident