x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trenuri suplimentare pentru pelerinajul de Sf. Parascheva

Trenuri suplimentare pentru pelerinajul de Sf. Parascheva

26 Sep 2020   •   17:00
Trenuri suplimentare pentru pelerinajul de Sf. Parascheva
Sursa foto: Victor Stroe

CFR Călători  a anunțat că va suplimenta capacitate de transport pentu pasagerii care doresc să călătorească spre și dinspre Iași la Sărbătoarea de Sfânta Parascheva. În acest an, cel mai mare număr de vagoane de dormit și cușetă vor fi pe trenurile care ajung la Iași.

 

Potrivit unui comunicat de presă transmis sâmbătă, CFR Călători va suplimenta capacitatea de transport în perioada 7/8 – 15/16 octombrie 2020, pentru pasagerii care vor să călătorească spre și dinspre Iași la Sărbătoarea de Sfânta Parascheva.

Trenurile care circulă pe rutele Timişoara – Cluj Napoca – Iaşi şi retur; Bucureşti – Bacău – Paşcani – Iaşi şi retur; Bucureşti – Mărăşeşti – Vaslui – Iaşi şi retur; Constanţa –Iaşi şi retur vor avea în compunere vagoane de dormit şi/sau cuşetă.

De asemenea, se vor suplimenta cu vagoane, trenurile care asigură legătura feroviară între principalele orașe ale țării și orașul Iași.

„CFR Călători poate dimensiona mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat, dacă sunt făcute rezervări din timp. Pentru a evita aglomerația, rugăm călătorii să nu aleagă pentru destinația lor doar trenurile de la orele de vârf. De asemenea, rugăm călătorii să nu urce în tren dacă la casa de bilete, li se comunică faptul că nu mai sunt locuri”, anunță CFR.

Deși biletele pot fi cumpărate online, de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele de vânzare bilete din gări, precum și direct de la casele de bilete din gări și distribuitori autorizați, respectiv agenții de turism, CFR Călători recomandă călătorilor să folosească varianta achiziției online, fiind cea mai sigură, pentru a evita aglomerația la ghișee și case de bilete.

Masca de protecție este obligatorie pe toată durata călătoriei cu trenul, avertizează reprezentanții CFR Călători, precum și în zonele de așteptare a trenurilor, respectiv stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

 

×
Subiecte în articol: CFR calatori pelerinaj Sf. Parascheva