x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trenuri suplimentare pentru pelerini, de Sfanta Maria Mare

Trenuri suplimentare pentru pelerini, de Sfanta Maria Mare

13 Aug 2021   •   11:51
Trenuri suplimentare pentru pelerini, de Sfanta Maria Mare
Sursa foto: Victor Stroe

CFR Călători a anuntat că mărește capacitatea vagoanelor în următoarele zile, cu prilejul sărbătoarei de Sfânta Maria, pentru transportul celor care doresc să meargă în pelerinaje și pe Litoral, la serbările de Ziua Marinei.

In perioada 13-15 august 2021, pentru ca pelerinii să ajungă la slujbele de prăznuire a Adormirii Maicii Domnului, trenurile R şi IR care circulă pe distanţa Cluj Napoca - Gherla - Dej Călători şi retur, precum şi trenurile cu destinaţia Cluj Napoca dinspre/spre Moldova şi Banat, vor fi suplimentate cu vagoane pentru preluarea fluxului de călători spre/dinspre Mănăstirea Nicula de lângă Gherla şi la 45 de km de Cluj Napoca.

Și trenurile CFR Călători care circulă pe liniile spre Putna şi Cacica vor fi suplimentate cu vagoane şi vor avea modificări în orarul de circulaţie, pentru transportul pelerinilor la centrele de pelerinaj.

In plus, în aceeași perioadă, pentru serbările organizate de Ziua Mrinei Române, vor fi suplimentate cu vagoane și Trenurile Soarelui, pentru ca turiștii care ajung pe Litoral în acest sfârșit de săptămână,  se mai menţionează în comunicatul de presă al CFR Călători.

 

×