x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trenurile pe ruta Gara de Nord - Aeroport au început să circule. Deja au apărut primele probleme

Trenurile pe ruta Gara de Nord - Aeroport au început să circule. Deja au apărut primele probleme

13 Dec 2020   •   10:28
Trenurile pe ruta Gara de Nord - Aeroport au început să circule. Deja au apărut primele probleme

CFR SA informează că, din cauza unor probleme tehnice neprevăzute, se înregistrează mici întârzieri în circulația trenurilor pe ruta ruta directă Gara de Nord - Aeroport.

Dat fiind faptul că este prima secție de cale ferată, pe care se aplică sistemul de operare de tip "cadențat", pe o linie nouă și cu o instalație nouă, au apărut aceste probleme tehnice, însă ele au fost deja identificate și vor fi rezolvate în scurt timp, spune compania într-un comunicat.

CFR SA dă asigurări că problemele de ordin tehnic vor fi remediate operativ, iar trenurile pe relația Gara de Nord - Aeroport vor circula în condiții normale.

Trenurile Gara de Nord București – Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni au încept să circule de duminică, odată cu intrarea în vigoare a noului plan de mers al trenurilor. Ruta are 19 km și poate fi parcursă în circa 20 -25 de minute.

CFR Infrastructă a anunțat miercuri că 72 de trenuri vor circula între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni, acestea fiind operate de CFR Călători, Regio Călători și Transferoviar Călători.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: gara de nord - aeroport