x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un alt fiu de-al lui Bercea spune că l-a înjunghiat pe vărul Mercedes

Un alt fiu de-al lui Bercea spune că l-a înjunghiat pe vărul Mercedes

20 Feb 2011   •   12:43

Bercea Mondial a fost reţinut după aproape 48 de ore de căutari. Interlopul este cercetat pentru tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. În jurul orei 10:40 Bercea a fost adus la tribunal.

"Eu sunt nevinovat pe cuvântul meu, fraţii mei sunt nişte proşti", a declarat Bercea Mondial la ieşirea de la Parchet. Interlopul a mai spus, la fel cum a declarat şi soţia sa sâmbătă, că fiul său de 14 ani este cel care l-a înjunghiat pe tânăr.

Dacă iniţial declarase că în seara în care a fost înjunghiat nepotul său nu se afla în localitate, în ultima declaraţie dată în această dimineaţa la Parchet Sandu Anghel şi-a schimbat povestea. Interlopul a recunoscut că se afla în bar joi seara, dar spune că nu a vazut ce s-a întâmplat cu nepotul său.

Ceilalţi membri ai familiei şi-au schimbat însă declaraţia de pe o zi pe alta. Un alt fiu al lui Bercea Mondial, Marian Anghel, în vârstă de 23 de ani, a declarat că tatăl său este nevinovat şi s-a autodenunţat că l-a înjunghiat pe Mercedes în bar, anunţă realitatea.net. "Eu am dat cu cuţitul, nu ştiu de ce l-a restat poliţia pe tata, nu el e vinovat", a spus Marian Anghel.

×