x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un inspector şcolar care s-a întâlnit cu Monica Anisie şi Costel Alexe, confirmat cu COVID-19

Un inspector şcolar care s-a întâlnit cu Monica Anisie şi Costel Alexe, confirmat cu COVID-19

15 Iul 2020   •   11:04
Un inspector şcolar care s-a întâlnit cu Monica Anisie şi Costel Alexe, confirmat cu COVID-19

Un inspector şcolar din cadrul ISJ Iaşi, cu funcţie de conducere, a fost confirmat cu infecţia cu noul COVID-19. Potrivit reprezentanţilor ISJ Iaşi, inspectorul a fost prezent la o întâlnire cu miniştrii Educaţiei şi Mediului, dar s-au respectat normele de distanţare socială.

 

Inspectorul şcolar de la Iaşi a fost confirmat marţi seară cu infecţia.

Cadrul didactic care are funcţie de conducere în inspectorat a participat luni la întâlnirea cu miniştrii Educaţiei şi Mediului, ce a avut loc la sediul ISJ Iaşi. Inspectorul nu s-a simţit bine marţi şi a fost testat.

„În cursul serii trecute, un angajat din rândul personalului Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi a fost diagnosticat cu Covid 19. În acest context, Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a declanşat o anchetă epidemiologică, iar în cursul zilei de astăzi ( n.r. miercuri ), toate spaţiile instituţiei vor fi supuse unui proces de igienizare, conform procedurilor specifice", au anunţat reprezentanţii DSP Iaşi, printr-un comunicat de presă.

Luciana Antoci, purtător de cuvânt al ISJ Iaşi, a declarat pentru MEDIAFAX că „în timpul vizitei s-au respectat toate normele, iar pe definiţia de contact pe care o are metodologia DSP-ului nu se pliază nicicum contactul cu doamna ministru".

Angajaţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi vor lucra prin telemuncă în perioada următoare, relaţiile cu publicul se vor face online.

Mediafax

×
Subiecte în articol: inspector şcolar Covid-19