x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un șofer băut a furat mireasa, dar a făcut accident! O femeie a murit

Un șofer băut a furat mireasa, dar a făcut accident! O femeie a murit

13 Sep 2015   •   17:01
Un șofer băut a furat mireasa, dar a făcut accident! O femeie a murit
Sursa foto: someseanul.ro

Tragedie la o nuntă din judeţul Bistriţa Năsăud! Unul dintre nuntaşi, care consumase băuturi alcoolice, a furat mireasa şi s-a urcat la volan, însă la scurt timp a provocat un accident mortal pe Valea Jelnei.

Accidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică - 12/13 septembrie, în jurul orei 1 ,iar bărbatul conducea cu viteză și era distras de petrecerea din mașină, astfel că într-o curbă a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de o maşină staţionată.

O femeie, în vârstă de 45 de ani, aflată în maşina oprită pe marginea drumului şi-a pierdut viaţa, iar nuntaşii care se aflau în cealaltă maşină au ajuns la spital, mireasa suferind o fractură la o mână, potrivit someseanul.ro

Şoferul vinovat a părăsit locul accidentului, dar oamenii legii au reuşit să-l găsească, câteva ore mai târziu, acesta fiind reținut sub acuzațiile de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,70 mg/litru alcool pur în aerul expirat!


×