x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Victor Socaciu, în stare gravă, după ce a fost confirmat cu COVID-19

Victor Socaciu, în stare gravă, după ce a fost confirmat cu COVID-19

12 Apr 2021   •   10:21
Victor Socaciu, în stare gravă, după ce a fost confirmat cu COVID-19
Sursa foto: Hepta

Artistul Victor Socaciu este internat în stare gravă, într-un spital din București, după ce a fost infectat cu COVID-19. Acesta are plămânii afectați și are nevoie de oxigen suplimentar, potrivit Antena 3.

Prietenul său, Ducu Bertzi, a declarat pentru MEDIAFAX că starea lui este acum stabilă.

Folkistul Victor Socaciu s-a simțit rău și a mers la spital la sfârșitul săptămânii trecute, iar testul pentru COVID-19 a ieșit pozitiv.

Internat la Spitalul Monza, din Capitală, starea lui s-a ameliorat și este, în prezent, stabilă, potrivti informațiilor primite din partea prietenului său de scenă, Ducu Bertzi.

„Starea lui este stabilă acum. Mă rog să treacă cu bine peste acest moment greu! I-am transmis să aibă încredere în medici, răbdare, și totul va fi bine”, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, cantautorul Ducu Bertzi.

Celebrul artist a organizat recent un spectacol la Breaza, ce s-a ținut în perioada 29-31 martie 2021. Cântărețul s-ar fi infectat la propriul festival. Festivalul „Om bun” a ajuns la cea de-a 30-a ediție și are loc în fiecare an încă din 1991. Organizatorii, printre care și Victor Socaciu, au ținut cont de regulile impuse de autorități, iar evenimentul s-a desfășurat în mare parte în mediul online.

Victor Socaciu se confruntă și cu alte probleme de sănătate. Artistul are diabet și a suferit, în urmă cu mai bine de 10 ani, o intervenție de transplant de rinichi.

Victor Socaciu, în vârstă de 68 de ani, este un autor român de muzică folk, realizator de emisiuni de televiziune, fost parlamentar și fost diplomat.

Victor Socaciu este născut la Brașov, este cunoscut pentru muzica folk, a fost realizator tv, fost parlamentar și fost diplomat. A debutat în lumea artistică în timpul școlii, în trupa Zodiac.

În 1974 a debutat la Cenaclul Flacăra, la Teatrul Național, iar un an mai târziu are debutul la radio, pentru ca în 1976 să debuteze în televiziune.

În 2008 a fost ales deputat din partea PSD, iar în 2014 a fost numit consul general al României la Montreal.

 

×
Subiecte în articol: victor socaciu Covid-19 COVID