x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO Cîţu: De la 1 iunie se va decide purtarea sau nu a măştii de către cei vaccinaţi la muncă

VIDEO Cîţu: De la 1 iunie se va decide purtarea sau nu a măştii de către cei vaccinaţi la muncă

de Alice Petrescu    |    15 Mai 2021   •   21:06
VIDEO Cîţu: De la 1 iunie se va decide purtarea sau nu a măştii de către cei vaccinaţi la muncă
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Florin Cîţu a afirmat sâmbătă seara, la Teatrul Naţional Bucureşti, că autorităţile vor decide după 1 iunie, dacă la locul de muncă persoanele vaccinate care lucrează împreună, în spaţii închise, vor purta sau nu masca de protecţie.

 

"Încă nu este o decizie clară. De la 1 iunie stabilim acest lucru. Deocamdată cu mască la locul de muncă, la interior. După 1 iunie vorbim de alte modificări", a mai spus Cîţu


Întrebat de jurnaliști dacă toţi românii vor avea acces la spectacole după 1 iunie, premierul Cîţu a spus: "Pentru toţi românii... depinde, dacă sunt vaccinaţi sau nu. Aţi văzut că fiecare eveniment, în interior sau în exterior, are anumite criterii la număr de persoane la interior, dacă persoanele sunt vaccinate, dacă organizatorii îşi asumă că persoanele sunt vaccinate, atunci vorbim de alt număr de persoane", a precizat șeful Executivului.

Florin Cîţu a participat sâmbătă seara la spectacolul-pilot cu piesa "Dineu cu proşti" de Francis Veber, la Teatrul Naţional Bucureşti.

×
Subiecte în articol: florin citu