x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO: Iohannis la centrul de vaccinare din Piața Constituției: Vaccinarea, calea de ieșire din pandemie

VIDEO: Iohannis la centrul de vaccinare din Piața Constituției: Vaccinarea, calea de ieșire din pandemie

de Alice Petrescu    |    29 Apr 2021   •   14:25
VIDEO: Iohannis la centrul de vaccinare din Piața Constituției: Vaccinarea, calea de ieșire din pandemie
Sursa foto: Hepta

UPDATE: Președintele Klaus Iohannis a vizitat primul centru de vaccinare drive-through deschis joi din Capitală și a spus că astfel de centre vor fi mai fi create, pentru că rezultatele sunt îmbucurătoare.

„Este foarte îmbucurător și vor apărea tot mai multe centre de acest tip. Este foarte important de știut că la aceste centre se poate vaccina oricine dorește, rezidenții de la noi din România, dar și cei care au reședința în România, inclusiv românii din Diaspora care vor să se vaccineze în timpul șederii în România pot pur și simplu să vină să se vaccineze. Este extrem de important ca această campanie de vaccinare să prindă din ce în ce mai multă viteză”, spune președintele.

Iohannis a reiterat ideea că vaccinarea este singura cale de ieșire din pandemie și i-a încurajat pe români să se vaccineze.

„Suntem într-o nouă fază a campaniei în care practic nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocrație, se poate merge la vaccinare pur și simplu”, a adăugat Iohannis, convins că în țară se vor deschide mai multe asemenea centre, dar se vor organiza și maratoane de vaccinare.

Știre inițială: Preşedintele Klaus Iohannis vizitează, joi, primul centru de vaccinare drive-thru din Bucureşti, organizat în Piaţa Constituţiei. Vizita președintelui are loc la invitația primarului general Nicușor Dan.

La primele ore ale zilei de joi s-au format cozi de mașini la Centrul de vaccinare drive-trough din Bucureşti. Reprezentanţii Primăriei Capitalei au menționat că centrul de vaccinare cu Pfizer are patru puncte, iar programul zilnic de funcționare este până la ora 20.00.

×
Subiecte în articol: klaus iohannis