x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO Raluca Turcan: Vaccinul conţine viaţă şi normalitate şi energia planurilor făcute împreună

VIDEO Raluca Turcan: Vaccinul conţine viaţă şi normalitate şi energia planurilor făcute împreună

29 Mai 2021   •   19:13
VIDEO Raluca Turcan: Vaccinul conţine viaţă şi normalitate şi energia planurilor făcute împreună
Sursa foto: Sursa: Facebook

Vaccinul conţine viaţă şi normalitate şi energia planurilor făcute împreună, lucrurile simple care ne conectează la ceilalţi şi revenirea la normal care ne-a lipsit atât de mult în lunile de pandemie, spune ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, într-un clip video postat pe pagină sa de Facebook.

 

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale apare într-un clip video de aproape un minut filmat într-o sală de teatru.

Materialul video este însoţit de un text în care Raluca Turcan îi invită pe colegii din conducerea ministerului de resort să se implice în campania de promovare a vaccinării, prin a spune ce conţine serul anti-COVID pentru ei.

"Îi provoc pe colegii mei, secretarii de stat Mihnea Drumea, Cătălin Boboc, Peter Makkai, dar şi pe secretarul general al ministerului Muncii, Eduard Corjescu, şi pe secretarul adjunct al MMPS, Petronel Munteanu, să spună ce conţine vaccinul pentru ei", a scris oficialul.

Prim-ministrul Florin Cîţu a prezentat, joi, un spot în care evidenţiază beneficiile vaccinării anti-COVID, pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook, membrii Cabinetului fiind provocaţi să procedeze la fel. 

 

×
Subiecte în articol: raluca turcan