x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Virgil Musta: De două săptămâni, cu greu mai facem faţă cazurilor COVID severe care necesită internare

Virgil Musta: De două săptămâni, cu greu mai facem faţă cazurilor COVID severe care necesită internare

02 Mar 2021   •   10:08
Virgil Musta: De două săptămâni, cu greu mai facem faţă cazurilor COVID severe care necesită internare
Sursa foto: Antena 3

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara a afirmat că de două săptămâni cadrele medicale fac față cu greu cazurilor severe de COVID-19 care necesită internare.

De asemenea, medicul a precizat, luni seară, la B1 TV, că al treilea val al pandemiei se vede deja în cifrele înregistrate în majoritatea țărilor din Europa.

„Avem experienţa anului trecut, în momentul în care în Europa a început să apară şi să crească numărul de cazuri, la un interval de 2-3 săptămâni, au apărut şi la noi şi apoi au crescut. Acelaşi lucru se întâmplă şi acum (…) Foarte probabil că şi noi urmăm calea Europei, din păcate, şi în curând ne vom confrunta cu un număr şi mai mare de cazuri. În Timişoara şi în Timiş, din păcate, noi deja de două săptămâni simţim această creştere a numărului de cazuri şi presiune pe sistemul de sănătate, astfel încât cu greu mai facem faţă cazurilor severe care necesită internare”, a afirmat Virgil Musta.

×
Subiecte în articol: virgila musta Covid-19 cazuri severe