x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Virgil Popescu: Am identificat producători care doresc să producă măşti şi combinezoane sanitare

Virgil Popescu: Am identificat producători care doresc să producă măşti şi combinezoane sanitare

17 Mar 2020   •   12:31
Virgil Popescu: Am identificat producători care doresc să producă măşti şi combinezoane sanitare

Ministerul Economiei a identificat companii care doresc să achiziţioneze linii de asamblare pentru producerea de măşti şi combinezoane sanitare, a anunţat, marţi, Virgil Popescu, ministrul de resort.

"În urma discuţiilor, am identificat producători care doresc să achiziţioneze linii de asamblare pentru producerea de măşti şi combinezoane sanitare. Ne mai interesează producţia de biocide şi, în acest sens, cel mai mare producător de cosmetice a solicitat Ministerului Sănătăţii o aprobare, şi o va obţine repede, pentru deschiderea unei linii de producţie a biocidelor. Pe măsură ce aceste demersuri se vor finaliza, le vom da publicităţii. Există o solidaritate foarte mare în rândul mediului de afaceri", a declarat Virgil Popescu, marți, la Digi 24.

Ministrul are programată, marţi, o întâlnire cu companiile respective care sunt interesate să producă măşti şi combinezoane sanitare.

Mediafax

×
Subiecte în articol: virgil popescu