x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesajul fiicei lui Vladimir Găitan: „Tata s-a stins din viață acasă, alături de familie, așa cum a fost și ultima sa dorință”

Mesajul fiicei lui Vladimir Găitan: „Tata s-a stins din viață acasă, alături de familie, așa cum a fost și ultima sa dorință”

11 Noi 2020   •   16:29
Mesajul fiicei lui Vladimir Găitan: „Tata s-a stins din viață acasă, alături de familie, așa cum a fost și ultima sa dorință”
Sursa foto: Intact Images

Actorul Vladimir Găitan a murit, marți, 10 noiembrie 2020., la vârsta de 73 de ani. Fiica sa, actrița Gloria Găitan, a transmis un mesaj emoționant despre tatăl său.

 

„Tata s-a stins din viata acasa, alaturi de familie, asa cum a fost si ultima sa dorinta.
Multumim celor ce ne sunt si ne-au fost alaturi cu ganduri bune, si avem rugamintea sa intelegeti durerea adanca ce ne copleseste in aceste clipe.
Le suntem extrem de recunoscatori medicilor, asistentilor si farmacistilor care l-au ingrijit si au fost alaturi in cele mai grele clipe.
Pentru cei ce doresc sa isi ia la revedere de la tata, trupul sau va fi depus la Biserica Sfantul Gheorghe Nou, km 0, incepand de joi, 12 noiembrie, orele 13.00.
Slujba de inmormantare va avea loc sambata, 14 noiembrie, orele 12.00, la Biserica Sfantul Gheorghe Nou, km 0. Inmormantarea va avea loc la Cimitirul Bellu, sambata, 14 noiembrie, orele 14.00 pe Aleea Artistilor.
Ne dorim ca atat presa cat si cei ce vor sa isi ia ramas bun de la tata sa dea dovada de intelegere, discretie si sa respecte masurile ce se impun in contextul actual.
Transmitem tuturor multa sanatate in aceste vremuri de grea incercare!
Dumnezeu sa il odihneasca in pace!”
Gloria Gaitan

×
Subiecte în articol: Gloria Gaitan Vladimir Găitan a murit