x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Zboruri reluate din Cluj către Franța și Italia

Zboruri reluate din Cluj către Franța și Italia

22 Iun 2020   •   21:32
Zboruri reluate din Cluj către Franța și Italia
Sursa foto: observator.tv

Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj anunță reluarea, de marți, a zborurilor către destinații din Franța și Italia. Acestea sunt operate de compania Wizz Air.

Destinațiile către care se reiau cursele sunt Paris - Beauvais, Lyon (Franța) și Milano - Bergamo, Bologna, Roma - Ciampino, Bari și Veneția - Treviso (Italia).

Astfel, zborurile către Paris - Beauvais vor avea 6 frecvențe/ săptămână, în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică, iar cele către Lyon 2 frecvențe/ săptamână, în zilele de luni și vineri.

Cursele către Milano - Bergamo sunt programate cu 5 frecvențe/ săptămână, în zilele zilele de luni, miercuri, joi, vineri și duminică iar spre Bologna cu 4 frecvențe/ săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică.

De asemenea, zborurile spre Roma - Ciampino vr avea 3 frecvențe/ săptămână, în zilele de miercuri, vineri și duminică, spre Bari - 2 frecvențe/ săptămână, în zilele de miercuri și duminică iar spre Veneția - Treviso un număr de 2 frecvențe/ săptămână, în zilele de luni și vineri.

Biletele se află deja în vânzare și pot fi rezervate pe site-ul companiei sau la agențiile de ticketing.

Pasagerii sunt rugați să se prezinte la aeroport cu 3 ore înainte de zborul programat, având în vedere măsurile obligatorii trebuie respectate pentru limitarea răspândirii COVID -19.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: zboruri către Franța și Italia