x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Zboruri suspendate către și dinspre Treviso și Bergamo, pe aeroportul Timișoara, până în 3 aprilie

Zboruri suspendate către și dinspre Treviso și Bergamo, pe aeroportul Timișoara, până în 3 aprilie

09 Mar 2020   •   00:00
Zboruri suspendate către și dinspre Treviso și Bergamo, pe aeroportul Timișoara, până în 3 aprilie

Zborurile către și dinspre Treviso și Bergamo (Italia), pe aeroportul Timișoara, au fost suspendate până în 3 aprilie, au anunțat, duminică, reprezentanții aerogării.

Potrivit unui comunicat transmis de Aeroportul „Traian Vuia” din Timișoara, zborurile operate din Timișoara spre și dinspre aeroporturile Treviso și Bergamo vor fi suspendate.

„Cele două rute, operate de către compania aeriană Wizz Air, vor fi anulate până în data de 3 aprilie 2020”, anunță oficialii aeroportului.

Aceștia roagă pasagerii să țină legătura cu compania aeriană pentru mai multe informații referitoare la zborurile pentru care și-au achiziționat biletele de călătorie.

Pe Aeroportul Internațional Timișoara s-au implementat o serie de măsuri de prevenire și acțiune în cazul potențialelor infecții cu noul coronavirus.

De asemenea, administrația aeroportuară asigură că sunt respectate toate măsurile de siguranță ce se impun, pentru a sprijini autoritățile din domeniul sănătății, oferind condiții de control medical la intrarea în țară.

 

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Traian Vuia