x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alegeri parlamentare 2020. Marian Vanghelie deschide lista Partidului Ecologist Român în Călărași pentru Camera Deputaților

Alegeri parlamentare 2020. Marian Vanghelie deschide lista Partidului Ecologist Român în Călărași pentru Camera Deputaților

28 Oct 2020   •   15:58
Alegeri parlamentare 2020. Marian Vanghelie deschide lista Partidului Ecologist Român în Călărași pentru Camera Deputaților
Sursa foto: Karina Knapek

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, deschide lista Partidului Ecologist Român în Călărași pentru Camera Deputaților, a declarat președintele partidului, Dănuț Pop, pentru Agerpres.

„Da, este pe platforma PER cu partidul domniei sale - PSDI (Partidul Social Democrat Independent) care face parte din cele 12 partide şi dânsul are Colegiul la deputaţi la Călăraşi, unde deschide lista. A existat o contestaţie, dar s-a câştigat în instanţă", a precizat Dănuţ Pop, referitor la Marian Vanghelie.

El a arătat că pe platforma comună a PER candidează la alegerile parlamentare 12 formaţiuni politice şi ONG-uri, între acestea fiind Partidul Republican, Partidul Social Democrat Independent, Alternativa pentru Demnitatea Naţională, PNŢCD.

„Tehnic nu s-a putut fuziona, că nu era termenul, alianţe nu se mai puteau face pentru că s-au suprapus localele cu parlamentarele şi termenul a expirat luna trecută, în timpul campaniei electorale, şi n-am mai avut timp să facem alianţă. Şi atunci am căzut de acord cu toţii să vină pe platforma Partidului Ecologist, (...) prin semnarea obligatorie de adeziune", a explicat liderul PER.

Din partea Partidului Ecologist Român candidează la alegerile parlamentare și Șerban Nicolae, Cătălin Rădulescu și Liviu Pleșoianu, care și-au dat demisia din PSD după ce nu s-au mai regăsit pe liste.

 

×