x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban este negativ la COVID-19, dar rămâne în carantină

Ludovic Orban este negativ la COVID-19, dar rămâne în carantină

05 Oct 2020   •   16:40
Ludovic Orban este negativ la COVID-19, dar rămâne în carantină
Sursa foto: RaduBadoiu@GuvernulRomaniei

UPDATE:Premierul Ludovic Orban a primit, luni, rezultatul testului pentru COVID-19. Acesta este negativ. Orban s-a testat după ce a intrat în contact cu o persoană testată pozitiv.

Știre inițială

Guvernul a anunțat că premierul Ludovic Orban și-a suspendat întâlnirile de azi. Orban va efectua un test pentru noul coronavirus pentru că s-a aflat în aceeași platou de televiziune cu o persoană confirmată cu Covid-19. 

Potrivit informaţiilor obţinute de Adevărul este vorba de participarea de marţi de la emisiunea jurnalistului Silviu Mănăstire de la B1 TV. Mănăstire a fost confirmat duminică seară pozitiv la infecţia cu SARS-CoV-2.

"Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie a.c., a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeași platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus.

Premierul Ludovic Orban a solicitat în această dimineață efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane", anunţă Guvernul.

 

×
Subiecte în articol: ludovic orban