x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alexandru Rafila anunță că PSD nu va depune o moțiune de cenzură în acest moment

Alexandru Rafila anunță că PSD nu va depune o moțiune de cenzură în acest moment

19 Apr 2021   •   15:59
Alexandru Rafila anunță că PSD nu va depune o moțiune de cenzură în acest moment
Sursa foto: Lucian Alecu

Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat, luni, că social-democrații nu vor depune o moțiune de cenzură în acest moment. Acesta a precizat că PSD va lăsa partidele din coaliția de guvernare să își continue certurile.

„Nu o să depunem o moțiune de cenzură în acest moment. Îi lăsăm pe cei de la guvernare cum urmează să se înțeleagă. Poziția PSD e clară. Fiind vorba de cel mai mare partid din România funcția de prim-ministru trebuie asumată de PSD într-o construcție politică ulterioară”,  declarat Alexandru Rafila.

Pe de altă parte, deputatul nu a exclus varianta ca PSD să depună în această sesiune parlamentară o moțiune de cenzură împotriva guvernului Cîțu.

Alexandru Rafila a mai precizat că PSD își dorește alegeri anticipate, acestea putând să se desfășoare fără probleme legate de situația sanitară, în contextul în care alegerile parlamentare au putut fi organizate în decembrie 2020, când România avea o medie de 10.000 de cazuri zilnic.

„Mai există încă o variantă, cea a alegerilor anticipate. Percepția publică este în schimbare în favoarea PSD. Dacă actuala structură de putere nu mai corespunde alegerilor din decembrie, ar trebui organizate astfel de alegeri”, a mai declarat deputatul PSD.

×
Subiecte în articol: alexandru rafila motiune de cenzura