x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alianță PSD-PPUSL, pentru Primăria Timiș și președinția Consiliului Județean

Alianță PSD-PPUSL, pentru Primăria Timiș și președinția Consiliului Județean

de Ion Alexandru    |    13 Aug 2020   •   09:26
Alianță PSD-PPUSL, pentru Primăria Timiș și președinția Consiliului Județean

Filiala Timiș a Partidului Puterii Umaniste (Social-Liberal) a încheiat un protocol de alianță cu PSD, pentru susținerea medicului Voichița Lăzureanu, fost manager al Spitalului “Victor Babeș“, la funcția de primar al municipiului Timioara. Protocolul vizează și susținerea candidaturii lui Călin Dobra pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.


Alianța a fost anunțată de eurodeputatul umanist, Maria Grapini, care a precizat că PPUSL a ales să susțină pentru Primăria Timișoara “un profesionist în medicină, o femeie care a demonstrat în cariera profesională că îmbină știința cu omenia, puterea cu moralitatea, cunoștințele medicale cu buna organizare si administrare! Cel mai bine poți să vezi calitățile unui om, profesionale și umane, într-o perioadă de criză. Voichița Lăzureanu a demonstrat cât a fost managerul spitalului Victor Babeș din Timișoara că poate fi un bun administrator, are puterea și tăria de a face echipe, de a găsi soluții și de a convinge oamenii sa le aplice”. Grapini a adăugat că, în ceea ce-l privește pe Călin Dobra, a colaborat cu acest europarlamentar, fiind convinsă de reușita lui în aceste alegeri. Călin Dobra ocupă, în prezent, funcția de președinte al Consiliului Județean.


Umaniștii au convingerea că ambii candidați sunt oameni de care atât Timișoara, cât și județul Timiș au nevoie, deoarece au pregătit proiecte viabile și soluții pentru problemele comunității. 


Ieri, PPUSL, împreună cu PSD și Pro România au oficializat și “Alianța pentru Prahova”, cele trei formațiuni politice decizând să susțină, împreună, candidature lui Cristian Ganea pentru Primăria Ploiești, dar și candidatura actualului președinte al Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, pentru un nou mandat. 

×