x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu: Așa mare grabă, vineri noaptea, să fie depusă moțiunea…cu un text neconstituțional

Alina Gorghiu: Așa mare grabă, vineri noaptea, să fie depusă moțiunea…cu un text neconstituțional

06 Sep 2021   •   10:45
Alina Gorghiu: Așa mare grabă, vineri noaptea, să fie depusă moțiunea…cu un text neconstituțional

Alina Gorghiu, senator PNL, a lansat un mesaj dur la adresa inițiatoriilor moțiunii de cenzură împotriva lui Florin Cîțu. Liderul PNL consideră că această moțiune este neconstituțională

 

„Așa mare grabă, vineri noaptea, să fie depusă moțiunea…cu un text neconstituțional, îndreptat împotriva unei singure persoane, Florin Cîțu, nu împotriva Guvernului, așa cum prevăd normele legale.

Unii au ținut funcționarii peste program, ca să-i primească pe Barna și Simion cu moțiunea de cenzura, vineri, la ora 21.00, doar, doar pică guvernul mai repede…fără să își facă timp să verifice semnăturile.

Conform art. 113 din Constituție, condiția procedurală a semnăturilor este una esențială pentru a putea fi înregistrată o moțiune de cenzură.

De ce nu au fost curioși să se uite peste aceste semnături? Era grabă să intre moțiunea în circuit, știind că e o problemă?

PS: ați grăbit tot, dar să publicați textul moțiunii de cenzură pe site-ul Camerei Deputaților sau al Senatului nu a fost timp, nu? De dragul transparenței, zic”, scrie Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: alina gorghiu