x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Andrei Caramitru, critică USR, PNL și PLUS: „Eu mă aștept la un minim efort de inteligență”

Andrei Caramitru, critică USR, PNL și PLUS: „Eu mă aștept la un minim efort de inteligență”

06 Mar 2020   •   12:39
Andrei Caramitru, critică USR, PNL și PLUS: „Eu mă aștept la un minim efort de inteligență”

Andrei Caramitru, membru USR, a criticat USR, PNL și PLUS pentru procesul lent prin care sunt aleși candidații comuni, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook.

”Eu ma astept la un minim efort de inteligenta din partea USR, PNL și PLUS sa agreeze rapid candidați comuni pentru cele 6 sectoare in Bucuresti și măcar 15 orașe mari unde are PSD primar. Ceva tactic simplu. Susținere candidat cel mai bine plasat, Pt ceilalți viceprimar și sef consiliu judetean.

Ce Dumnezeu e așa de greu fraților? Puneți-va naibii intr-o camera câteva ore. Sau pierdeți toate primăriile și județele astea, și condamnati milioane de oameni sa rămână sub PSD sau le câștigați. Ce naibii e așa de greu?

Și încă ceva. E absurd sa crezi ca local peste tot cumva magic unii oameni o sa se retragă. Însă voi de la centru puteți totuși impune ceva. Dacă nu puteți - înseamnă că aveți control zero pe partidele voastre și ma întreb ce rol mai aveți pe acolo dacă nici atât nu puteți organiza. E clar?” a scris Andrei Caramitru, pe Facebook. 

 

×
Subiecte în articol: Andrei Caramitru usr pnl plus