x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Atac la ministrul Drulă din partea PSD: „Sculă pe Basculă, doar din vorbe”

Atac la ministrul Drulă din partea PSD: „Sculă pe Basculă, doar din vorbe”

de Ion Alexandru    |    06 Ian 2021   •   08:26
Atac la ministrul Drulă din partea PSD: „Sculă pe Basculă, doar din vorbe”

Social-democrații l-au atacat pe actualul ministru USR al Transporturilor, Cătălin Drulă, după ce Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că lucrările la Autostrada Ploiești-Brașov nu vor fi reluate decât peste trei ani.

„Cu USR la guvernare, aflăm că autostrăzile vor apărea după 2024! Din Opoziție, useriștii criticau la foc automat ritmul lent din construcția de autostrăzi dând iluzia că, dacă ar administra ei situația, totul s-ar petrece cu viteza luminii! Azi, cu USR la comanda ministerului Transporturilor, șefa Companiei de Autostrăzi ne anunță sec că abia peste trei ani ar putea începe execuția autostrăzii Comarnic-Brașov! Despre terminarea lucrării, evident, nu poate spune nimic, iar ministrul Drulă tace solemn”, se arată într-un comunicat de presă al PSD.

Conform sursei citate, „e mult mai simplu să te dai mare în Opoziție, râzând să vezi statul blocat atât în licitații publice, cât și în a proteja popândăii, urșii, liliecii sau gândacul-croitor! Azi, mărețul profesionist Drulă se dovedește că era Sculă pe Basculă doar din vorbe. În fapte, USR a pus la Transporturi o simplă Pendulă, capabilă să ne spună ora exactă la autostrăzi doar din 4 în 4 ani!”

×
Subiecte în articol: Cătălin Drulă