x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică AUR: Să nu ne mire dacă în 2024 președintele Iohannis se va arăta și mai surprins

AUR: Să nu ne mire dacă în 2024 președintele Iohannis se va arăta și mai surprins

16 Dec 2020   •   15:47
AUR: Să nu ne mire dacă în 2024 președintele Iohannis se va arăta și mai surprins
Sursa foto: Lucian Alecu

Liderii AUR reacționează după declarațiile președintelui Klaus Iohannis, care a afirmat că este „o formațiune despre care nu se prea știe ce vrea și ce face în politică”: „Să nu ne mire dacă în 2024 președintele Iohannis se va arăta și mai surprins”.

„După ce delegația AUR i-a oferit cadou o hartă a vegetaţiei din timpul României Mari, președintele Iohannis a ieșit astăzi (miercuri - n.r.) să planteze un copac. Și pentru că același șef de stat nu este lămurit în legătură apariția AUR pe scena politică din România, declarând că „este o formațiune despre care nu se prea știe ce vrea și ce face în politică” , îi amintim că AUR este a patra forță politică din România, în creștere, voce a românilor din țară și diaspora sătui de partidele toxice care au condus țara în ultimii 30 de ani”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Alianței pentru Unire Românilor.

Liderii AUR precizează că formațiunea are program politic, revendicări și propuneri, parte dintre acestea prezentate chiar la runda de consultări de la Cotroceni.

„Oare niciun consilier prezidențial nu a notat nimic? Să nu ne mire dacă în 2024 președintele Iohannis se va arăta și mai surprins cu privire la AUR”, se menționează în postare.

Întrebat ce părere are despre intrarea AUR în Parlament, Klaus Iohannis s-a limitat să spună: „Este o formațiune despre care nu prea se știe ce vrea și ce face în politică”.

 

 

×
Subiecte în articol: aur klaus iohannis