x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Avocatul Lucian Nemeș, candidatul PPUSL pentru Primăria Turda 

Avocatul Lucian Nemeș, candidatul PPUSL pentru Primăria Turda 

de Ion Alexandru    |    29 Iul 2020   •   09:00
Avocatul Lucian Nemeș, candidatul PPUSL pentru Primăria Turda 

Lucian Nemeș, în prezent viceprimar al municipiului Turda, s-a alăturat, ieri, Partidului Puterii Umaniste (Social-Liberal). Acesta va candida din partea umaniștilor pentru Primăria Turda și va prelua conducerea filialei județene Cluj a partidului.

Nemeș a precizat că ieri a fost o zi foarte importantă pentru el, deoarece a intrat într-o familie mare, în care crede. „Poziționarea omului în centrul atenției este cel mai important aspect. Grija față de om. În acest partid am găsit aceste valori foarte bine determinate și a fost unul dintre principalele motive care m-au făcut să mă alătur umaniștilor. Cred că lucrurile vor merge în direcția pozitivă. Spunem start proiectului politic pentru Turda. Intru în bătălia politică pentru Turda, sunt convins că rezultatul va fi acela pe care eu mi-l doresc. De fiecare dată când am intrat într-o bătălie politică, rezultatele au fost foarte bune”, a declarat Lucian Nemeș.

Tânăr avocat, Lucian Nemeș vine după două mandate ca viceprimar al municipiului Turda, iar cei opt ani de experiență în administrația locală, alături de tinerețe, entuziasmul și pregătirea domniei sale îi oferă un avantaj considerabil în următoarele alegeri. Deputatul umanist Steluța Cătăniciu a lăudat înscrierea lui Lucian Nemeș în PPUSL. „Este cel mai tânăr viceprimar al județului Cluj, este foarte bine pregătit și are o foarte mare experiență în administrația locală. Cred că este cel mai bun candidat pe care municipiul Turda îl are la această oră pentru funcția de primar”, a precizat Steluța Cătăniciu.

×