x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Barna, despre trenul IR1991: „S-ar putea face un film”

Barna, despre trenul IR1991: „S-ar putea face un film”

29 Iul 2021   •   22:50
Barna, despre trenul IR1991: „S-ar putea face un film”
Sursa foto: Lucian Alecu

Trenul IR1991, care a acumulat multe ore de întârziere din cauza furtunilor de ieri seara, a ciocnirii din gara Fetești a două trenuri și căruia i s-a defectat și locomotiva ar putea fi un subiect de film, a apreciat joi vicepremierul Dan Barna, la Digi24.

„A fost o zi dramatică”, a spus Barna, adăugînd că astfel de evenimente subliniază nevoia de investiții în infrastructură.

În context, vicepremierul a vorbit și despre activitatea directorului CFR Călători, Ovidiu Vizante, care a afirmat într-o discuție televizată că nu el trebuie întrebat de soluții pentru călătorii blocați pe câmp, în două trenuri. Premierul Florin Cîțu i-a cerut ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă să îl demită pe directorul CFR SA, Ovidiu Vizante, spunând că „dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”.

„A fost o replică nefericită”, a spus Dan Barna, apreciind că oamenii ar trebui judecați după fapte, nu după vorbe, iar directorul este în funcție de numai trei luni. Barna a promis o evaluare a activității lui Vizante peste șase luni sau peste un an.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Dan Barna