x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Barna îl invită pe Ciolacu la expoziția de nuduri, de la Primăria Sectorului 1

Barna îl invită pe Ciolacu la expoziția de nuduri, de la Primăria Sectorului 1

de Alice Petrescu    |    19 Feb 2021   •   14:46
Barna îl invită pe Ciolacu la expoziția de nuduri, de la Primăria Sectorului 1

Liderul USR, Dan Barna, a intrat și el în disputa dintre PSD și Clotilde Armand în legătură cu expoziția deschisă în holul Primăriei Sectorului 1 și îl invită public pe Marcel Ciolacu să meargă să vadă operele expuse acolo.

 

 

În holurile Primăriei Sectorului 1 au fost expuse de Ziua Brâncuși, mai multe lucrări de artă ale absolvenților de la secția Sculptură a Universității Naționale de Artă din București, ceea ce a atras o serie de critici din partea PSD.

 

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la România TV, că nu crede că este potrivit să fie femei dezbrăcate în holul unei instituții publice.

 

"Nu sunt critic de artă, dar nu știu cât de oportun este să fie femei dezbrăcate în holul unei instituții publice. Doamna Clotilde nu a aflat până acum cu ce se ocupă primarul. Poate acesta este progresismul neomarxist. E o expoziție interesantă, eu aș merge dacă ar fi în altă parte, dar nu la primărie, acolo merg să plătesc impozite. Românul intră în acel hol, își face cruce și pleacă: «o fi primăria, nu o fi?»".

 

 

În replică, Clotilde Armand, îi acuză pe social democrați pe pagina sa de Facebook, că au declanșat un nou atac politic la adresa sa și i-a comparat pe aceștia cu comuniștii care au vrut să distrugă ”Coloana Infinitului”. Ea susține că operele expuse nu sunt „scandaloase, dar „așa e când ești obișnuit să te uiți doar la diamante”.
 

 

×