x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Barna: Provoc și celelalte județe, unde cererea e mică, să organizeze evenimente pentru vaccinare

Barna: Provoc și celelalte județe, unde cererea e mică, să organizeze evenimente pentru vaccinare

08 Mai 2021   •   10:24
Barna: Provoc și celelalte județe, unde cererea e mică, să organizeze evenimente pentru vaccinare
Sursa foto: Lucian Alecu

Vicepremierul Dan Barna a spus, sâmbătă dimineața, la dechiderea centrului de vaccinare drive-through din Sibiu, că provoacă și celelalte județe, în care cererea este mai mică, să organizeze astfel de evenimente pentru vaccinare.

„Încă un pas înainte în ceea ce înseamnă succesul campaniei de vaccinare. E deja coadă de mașini. Fac un apel la toți sibienii, toți oamenii din județ care au drum în următoarele zile sau să își facă drum cu mașina, pentru a rezolva această problemă”, a declarat Dan Barna, la deschiderea centrului de vaccinare din mașină, din parcarea de la Cazarma 90 din Sibiu.

Acesta a spus că astfel de centre sunt utile pentru că „duc vaccinul mai aproape de cetățean”.

„Provoc și celelalte județe, pentru că știu că sunt județe unde din păcate cererea e foarte mică, să organizeze astfel de metode prin care vaccinul să fie aproape de oameni”, a mai spus vicepremierul.

La centrul de vaccinare drive-through din Sibiu sunt disponibile patru fluxuri, deservite de medici, asistente și studenți voluntari.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: vaccinare