x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Barna: Voiculescu are susținerea mea și a USR PLUS în proporție de 101 la sută

Barna: Voiculescu are susținerea mea și a USR PLUS în proporție de 101 la sută

de Alice Petrescu    |    10 Mar 2021   •   14:40
Barna: Voiculescu are susținerea mea și a USR PLUS în proporție de 101 la sută
Sursa foto: Lucian Alecu

Vlad Voiculescu are susținerea Alianței USR PLUS în proporție de 101 la sută, transmite liderul USR, Dan Barna, pe pagina sa de socializare. Reacția lui Barna vine în contextul publicarii datelor defalcate referitoare la vaccinare.
 


Barna susține că este „un lucru normal” ca un ministru USR PLUS să acționeze în baza ideilor pe care Alianța le-a susținut înainte de alegeri.

„Vlad Voiculescu are susținerea mea și a Alianței USR PLUS în proporție de 101 la sută. Lucrul ăsta nu se va schimba. Transparența e o parte din buna guvernare”, conchide Barna.

Florin Cîțu a anunțat, miercuri, că susține prezentarea zilnică a datelor defalcate privind vaccinarea și cerea instituțiilor să se autosesizeze cu privire la suspiciunile că persoane din personalul militar s-au vaccinat, deși nu aveau dreptul: „Întotdeauna am fost susținător al transparenței 100%”.

De asemenea, Cîțu a declarat luni că a trimis Corpul de control la MS pentru a face verificări cu privire la existența avizelor necesare publicării unei raportări defalcate a datelor referitoare la pandemie.

„Am avut o discuție cu șeful Corpului de Control, în această dimineață, se autosesizează să vadă dacă au fost respectată toată legislația, avizele dacă au fost luate... Este vorba despre publicarea unor informații de care ține mai multe instituții atunci, natural, trebuia să existe și avizul acelor instituții”, spunea premierul.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu a solicitat să i se aducă la cunoștiință sursa sesizării: „În spiritul transparenței, aștept să aflu și eu pe cine am supărat și, mai ales, de ce”, conchide ministrul Sănătății.

×
Subiecte în articol: Dan Barna