x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Bătălii dure în PDL. Cezar Preda despre Elena Udrea: "O sa crestem in sondaje daca nu mai vorbeste ea"

Bătălii dure în PDL. Cezar Preda despre Elena Udrea: "O sa crestem in sondaje daca nu mai vorbeste ea"

de Agerpres    |    13 Sep 2012   •   17:42
Bătălii dure în PDL. Cezar Preda despre Elena Udrea: "O sa crestem in sondaje daca nu mai vorbeste ea"

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat joi, in deschiderea scolii Tinerilor Democrat Liberali de la Eforie Nord, ca principala greseala facuta de fostele guvernari democrat-liberale a fost cea legata de comunicarea cu opinia publica.

"Nu toti gandim la fel si nu toti vedem drumul partidului in comunicare. Este extraordinar de greu, deschid o paranteza, sa fii membru al unui partid care intotdeauna este singur impotriva tuturor. Ori esti bun, ori te faci de ras. Ce am facut noi? Am facut si bine, am facut si rau. Am guvernat Romania. Peste tot o spunem ca am facut-o fara greseala. Eu va spun aici ca am facut-o cu mari greseli. Cea mai mare greseala este in comunicare. De patru ani de zile n-am comunicat decat cu Talmacean care dansa si cu alti doi-trei care explicau ducandu-si mana pe par cum vad ei politica", a declarat Cezar Preda.

Prim-vicepresedintele PDL a mai spus: "Am vazut o colega de-a noastra, disparuta de ceva timp din comunicarea partidului care ne-a recomandat sa avem o comunicare mai buna, ca o crestem in sondaje".

"Eu ii spun ca o sa crestem in sondaje daca nu mai vorbeste ea. Cate un procent pe zi. Pentru ca PDL sta acum in fata unui Guvern si a unor oameni politici care ne ataca in fiecare zi pe greselile pe care le-am facut. Nu pe ce am facut bun. Nu conteaza in politica ce ai facut bun, conteaza in politica ce ai facut rau si gresit", a declarat Cezar Preda, care, ulterior, fara a o nominaliza pe colega de partid, a sugerat ca este vorba despre Elena Udrea.

×