x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Benea: Vești bune pentru primarii PNL, drumul spre fericire trece prin pixul premierului Cîțu

Benea: Vești bune pentru primarii PNL, drumul spre fericire trece prin pixul premierului Cîțu

13 Iul 2021   •   13:28
Benea: Vești bune pentru primarii PNL, drumul spre fericire trece prin pixul premierului Cîțu

Veşti minunate pentru români, dar îndeosebi pentru primarii și preşedinții de Consiliilor Județene de la PNL: drumul spre fericire trece prin pixul premierului Cîțu şi e condiționat de votul pentru candidatul Cîțu la congres, acuză europarlamentarul PSD Dragoș Benea.

„Veşti minunate pentru români, dar îndeosebi pentru primarii și preşedinții de CJ-uri de la PNL: drumul spre fericire trece prin pixul premierului Cîțu şi e condiționat de votul pentru candidatul Cîțu la congres! Asta e logica rectificării bugetare programate întâmplător de Cîțu în a doua jumătate a lui august, cu fix o lună înainte de congresul PNL”, afirmă Dragoș Benea.

Social-democratul în acuză pe premierul Florin Cîțu că „îşi cumpără voturi la congres cu bani publici alocați”.

„În declarațiile sale tot mai sforăitoare şi mai deplasate, premierul se laudă că nu împarte banii la partid, dar - în cel mai politicianist şi, deopotrivă, dubios mod cu putință - candidatul Cîțu îşi cumpără voturi la congres cu bani publici alocați, discreționar, de pixul prim-ministrului Cîțu! Acelaşi Cîțu dădea asigurări că lupta internă din PNL nu va afecta economia care, oricum, "duduie": de curând, INS a anunțat că salariul mediu net a scăzut în luna mai cu aprox. 70 lei, probabil din cauza faptului că România a avut cea mai mare revenire economică din istorie, după cum triumfalist a decretat premierul. Iată un motiv în plus ca românii să fie fericiți: începând cu luna mai, au mai puțini bani în buzunare”, conchide Benea.

×
Subiecte în articol: dragos benea