x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Carmen Avram, îndemn către medici: „Sunt înspăimântate cadrele medicale de ce se întâmplă departe de ochii noştri? Atunci, să vorbească!”

Carmen Avram, îndemn către medici: „Sunt înspăimântate cadrele medicale de ce se întâmplă departe de ochii noştri? Atunci, să vorbească!”

02 Apr 2020   •   15:48
Carmen Avram, îndemn către medici: „Sunt înspăimântate cadrele medicale de ce se întâmplă departe de ochii noştri? Atunci, să vorbească!”
Sursa foto: Philippe BUISSIN

Eurodeputatul Carmen Avram a transmis un puternic mesaj către medici. 

 

”Ce se întâmplă, oameni buni, în spitalele din țară? Voi, guvernanți şi manageri de spitale, de ce nu ne explicați? Eu, cetățeanul român, vreau să înțeleg! De ce sunt sute de demisii în plin război? Nu primiți în spitale echipamente de protecție? Atunci ieşiți în masă şi denunțați modul în care sunteți trimişi pe front. Sunt înspăimântate cadrele medicale de ce se întâmplă departe de ochii noştri? Atunci, să vorbească! Vă e teamă de înscenări şi dosare penale făcute discreționar, doar pentru că vă revoltați sau pentru a fi salvați alții cu protecție? Atunci, vorbiți toți! Sunt dezertări din laşitate? Atunci, să se ia masuri împotriva dezertorilor!

Dați-ne un răspuns, vrem să înțelegem! Şi vă garantez că vom face cu toții scut, dacă există abuzuri sau nedreptăți. Dar ieşiți, denunțați, vorbiți! Nu înspăimântați şi mai mult populația! Voi- medici, guvernanți- ați jurat (Hippocrate, credință, muncă în sluba țării) noi vă platim. Orice abatere de la acest sistem e impardonabilă. Şi o mare lipsă de respect.” a transmis europarlamentarul Carmen Avram, pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: carmen avram