x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cazul Borbely, în şedinţa UDMR de la Cluj

Cazul Borbely, în şedinţa UDMR de la Cluj

14 Iul 2011   •   07:54
Cazul Borbely, în şedinţa UDMR de la Cluj

Secretarul general al UDMR, Kovacs Peter, a declarat ca in sedinta pe care conducerea UDMR o are astazi la Cluj-Napoca va fi abordat si cazul ministrului Borbely Laszlo, aflat in atentia DNA. Kovacs a precizat insa ca nu acest subiect este scopul reuniunii.

"Desigur ca n-o sa trecem pe langa aceasta situatie (discutarea despre cazul Borbely - n.r), pentru ca, potrivit statutului, fiecare sedinta de acest gen incepe cu raportul politic al presedintelui UDMR si presedintele UDMR va atinge si acest subiect, asa ca vom discuta desigur, dar nu pentru asta este convocata sedinta", a precizat Kovacs Peter, citat de Agerpres.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, este implicat intr-un dosar de trafic de influenta in care este deja pus sub acuzare consilierul sau, Szepssy Szabolcs. Potrivit Directiei Nationale Anticoruptie, Borbely ar fi beneficiat de lucrari de amenajare a unui apartament pentru a favoriza o firma.

Firma, care apartine lui Ioan Ciocan, ginerele deputatului PSD, Gheorghe Ciocan, ar fi realizat lucrari de amenajare in valoare de 20.000 de euro la apartamentul cuscrei lui Borbely.

×