x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce spune Florin Cîțu despre susținerea pe care i-o acordă Emil Boc pentru președinția PNL

Ce spune Florin Cîțu despre susținerea pe care i-o acordă Emil Boc pentru președinția PNL

22 Mai 2021   •   13:46
Ce spune Florin Cîțu despre susținerea pe care i-o acordă Emil Boc pentru președinția PNL
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Florin Cîțu spune că susținerea pe care i-o acordă primarul Clujului, Emil Boc, pentru președinția PNL, îl onorează și îl responsabilizează.

„Opinia domnului astăzi primar, fost președinte de partid, fost premier, este una care mă onorează și bineînțeles mă responsabilizează, dar vom discuta despre acest lucru atunci când vom avea un calendar pentru congres”, a spus Florin Cîțu.

Acesta a atras atenția că organizarea unui congres depinde de succesul campaniei de vaccinare.

„Dacă PNL vrea să aibă congres anul acesta trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes. Toți primarii PNL trebuie să se implice”, a mai spus șeful Guvernului.

„Florin Cîțu a preluat ștafeta de premier și confirmă în fiecare zi. Acesta este avantajul PNL, că are oameni care pot prelua ștafeta și pot merge mai departe. Florin Cîțu este viitorul, din punctul meu de vedere. Voi susține o echipă care să ducă România la nivelul următor. Cîțu are multe argumente care conving că poate duce și partidul și România spre Europa”, a declarat Boc, la Digi24.

Și președintele PNL Ludovic Orban a fost întrebat care este părerea lui după ce unii lideri liberali din țară și-au exprimat susținerea pentru Florin Cîțu la postul de președinte al partidului.

„Nu poți sprijini un candidat care nu și-a anunțat candidatura. Nu-mi place să comentez. Noi vom demara festivalul democrației în PNL, care nu înseamnă numai desfășurarea congresului și alegerea președintelui, înseamnă adunări generale în fiecare organizație locală, înseamnă conferințe județene și abia după aceea se va alege echipa de conducere a PNL. Eu mă prezint cu încredere, cunosc foarte bine PNL, practic aș putea spune că sunt cel mai bun cunoscător al PNL și, în general, al țării”, a declarat Orban.

Mediafax

×
Subiecte în articol: florin citu emil boc ludovic orban