x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce spune Ludovic Orban despre petrecerea de ziua lui

Ce spune Ludovic Orban despre petrecerea de ziua lui

26 Mai 2021   •   13:12
Ce spune Ludovic Orban despre petrecerea de ziua lui
Sursa foto: Hepta

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, spune că nu a organizat o petrecere de ziua sa în Parlament, colegii fiind cei care au venit să-i ureze La mulți ani: „Dacă vin colegi să-ți spună La mulți ani, nu poți să le întorci spatele”.

„Nu poți să porți mască când mănânci, hai să fim cinstiți. S-a adus pizza. Am anticipat că vor veni colegi să-mi spună La mulți ani. Colegii mei sunt aproape toți vaccinați. Nu a fost nicio petrecere organizată. La finalul programului meu au fost mai mulți colegi. Câți sunt, nu am stat să număr. I-am îndemnat să respecte regulile”, spune Ludovic Orban

El spune că, atunci când e ziua cuiva de naștere, oamenii vin să-i spună „La mulți ani” aniversatului.

Deși pe imaginile apărute în spațiul public se văd zeci de oameni care stau în aceeași sală, fără respecte distanțarea și fără să poarte mască, Ludovic Orban spune că regulile impuse în pandemie au fost respectate.

„Regulile au fost respectate. Ei nu au venit într-un mod organizat, nu au avut nicio invitație. Dacă vin colegi să-ți spună La mulți ani nu poți să le întorci spatele”, adaugă Orban.

Ieri a fost ziua președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, care a împlinit 58 de ani.

Zeci de colegi ai lui Orban au participat la aniversare, în Salonul Spaniol, fără să poarte mască.

Întrebat despre această situație, premierul Florin Cîțu a spus că nu a văzut imaginile cu persoanele fără mască, de la petrecerea președintelui PNL.

Mediafax

×
Subiecte în articol: ludovic orban