x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce spune Mihai Fifor despre cele două dezbateri: „Una reală cu Viorica Dăncilă și o mascaradă, cu Iohannis”

Ce spune Mihai Fifor despre cele două dezbateri: „Una reală cu Viorica Dăncilă și o mascaradă, cu Iohannis”

20 Noi 2019   •   10:30
Ce spune Mihai Fifor despre cele două dezbateri: „Una reală cu Viorica Dăncilă și o mascaradă, cu Iohannis”

Mihai Fifor, secretar general al PSD, pune în oglindă cele două "dezbateri" de marţi seara, afirmând că discuţia Vioricăi Dăncilă cu presa a fost ”una reală”, în timp ce dezbaterea lui Klaus Iohannis a fost ”o mascaradă”.

„Am avut până la urmă două dezbateri: una reală, cu Viorica Dăncilă și o mascaradă, cu Iohannis. Una în care Viorica Dancila nu a evitat pe nimeni și a răspuns la toate întrebările și o scenetă proastă, regizată, controlată, cenzurată, ca să iasă bine pentru Iubitul Conducător. Una cu o presă normală care și-a făcut datoria și alta cu jurnaliști „instruiți” de Cotroceni în prealabil. Partea bună e că am aflat cum ar arăta România dacă ar fi condusă de fiecare dintre cei doi candidați.

Putem avea o Românie condusă de un președinte viu, autentic, cu calitățile și defectele sale reale, care nu evită pe nimeni și care își dorește o națiune unită, o tara pentru toti romanii sau o Românie condusă de o poză, de un robot, de un președinte fake, care vrea o națiune dezbinată, o tară golită de cei incomozi, în care totul e controlat și cenzurat. Putem avea o democrație cu o presă liberă și eficientă sau ne putem întoarce la alte timpuri când presa era doar o unealtă a regimului de la putere. Voi în ce țară doriți să trăiți? Într-o Românie libera si democratică sau într-o țară a fricii, intoarsă in negura zilelor de dinainte de 1989?”, scrie Mihai Fifor pe Facebook.

www.antena3.ro

×
Subiecte în articol: mihai fifor