x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cezar Preda: Blejnar să facă mai puţin show TV

Cezar Preda: Blejnar să facă mai puţin show TV

05 Mar 2011   •   10:44
Cezar Preda: Blejnar să facă mai puţin show TV
154872-.jpgVicepreşedintele PDL Cezar  Preda i-a recomandat preşedintelui ANAF, Sorin Blejnar, "să facă mai puţin show de televiziune pe funcţia pe care o are", menţionând că premierul l-a numit pe acesta în funcţie şi tot premierul ştie "când să...".

 "Toată această chestiune e la mâna prim-ministrului României. Prim-ministrul l-a numit, prim-ministrul ştie când să.... Deocamdată, eu am recomandat astăzi, şi i-am recomandat (lui Beljnar - n.r.) să facă mai puţin show de televiziune pe funcţia pe care o are, să-şi urmărească instituţia şi proiectele pe care le are", a spus Cezar Preda, potrivit Mediafax.

El a apreciat că "nu e productiv" ca Blejnar "să stea la televizor". "Nu cred că-i face bine, nu e productiv, nici pentru domnia sa, deşi îi înţeleg supărarea până la urmă la atacurile acestea, dar cred că are alte atribuţiuni decât să stea la televizor şi cred că în momentul discuţiei cu primul ministru, din acel moment primul ministru decide când trebuie să plece sau nu trebuie să plece", a adăugat Cezar Preda.

În ultima perioadă, preşedintele ANAF a fost acuzat în repetate rânduri atât de oameni politici din opoziţie, cât şi de fostul şef al Vămii Ploieşti Diana Severin că el ar fi "regina" de pe tabla de şah a corupţiei din vămi, acuzaţii pe care le-a respins de fiecare dată, considerându-le "nefondate" şi "fără legătură cu realitatea".

×