x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu anticipează Apocalipsa: Vom ajunge la 10.000 de infectări zilnice!

Ciolacu anticipează Apocalipsa: Vom ajunge la 10.000 de infectări zilnice!

29 Oct 2020   •   21:40
Ciolacu anticipează Apocalipsa: Vom ajunge la 10.000 de infectări zilnice!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, atrage atenția că, în scurt timp, România va ajunge la 10.000 de infectări zilnice cu SARS-CoV-2, mai ales că peste o săptămână se intră în campanie electorală.

„Până la alegeri sunt ferm convins că vom ajunge la peste 8.000, până în 10.000 de infectări. Când se vorbea deja de 3 săptămâni de un milion de asimptomatici în România, și vorbeau specialiștii, nu eu, când se vorbea să înmulțim cu 10 cifra celor depistați... Noi astăzi avem 65.000 de infectați în România”, a spus Ciolacu, joi seara, la Antena3.

Acesta atrage atenția că aceste cifre se vor rostogoli în următoarele săptămâni.

„Peste o săptămână intrăm oficial în campania electorală. Acesta este Partidul Național Liberal, interesul politic al lor și de grup (alegerile parlamentare – n.r.)”, a mai spus Ciolacu.

Întrebat dacă după alegeri este posibil ca președintele Klaus Iohannis să introducă din nou stare de urgență și românii să stea în case, Ciolacu a răspuns: „Categoric”.

„Păi știm ceva? Nu știm buget, nu știm tăieri de taxe. Se anulează anul școlar, nu mai contează nimic”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Întrebat, în continuare, dacă are semnale că se poate anula anul școlar, președintele PSD a spus că ceea ce se face acum nu poate fi numită școală.

„Păi asta este școală? Fiul meu e la medicină. Până acum nu au făcut niciun laborator. Despre ce vorbim aici? Astăzi am vorbit cu el (...). Deci o să le furăm copiilor un an din viață. Ăsta este adevărul. Dacă avem un ministru al Educației care ne spune să ne uităm la televizor când nu avem curent”, a afirmat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Autoritățile au raportat, joi, noi date îngrijoratoare. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 6.481 cazuri noi de coronavirus și 83 de decese. La terapie intensivă sunt 868 de pacienți.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu