x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, atac dur la adresa PNL: Guvernanți fără scrupule, care treceți cu tancul peste lege și Constituție

Ciolacu, atac dur la adresa PNL: Guvernanți fără scrupule, care treceți cu tancul peste lege și Constituție

03 Aug 2020   •   13:00
Ciolacu, atac dur la adresa PNL: Guvernanți fără scrupule, care treceți cu tancul peste lege și Constituție

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că „guvernanții fără scrupule trec cu tancul peste lege și Constituție” și a apreciat că dublarea alocațiilor copiilor „nu este un moft, ci o necesitate”.

„Inconștienților! Guvernanți fără scrupule, care treceți cu tancul peste lege și Constituție! Cât mai aveți de gând să vă bateți joc de copiii țării?! Tot PSD e de vină că Ministerul Justiției și Consiliul Legislativ v-au spus clar că ați dat o ordonanță vădit neconstituțională prin care anulați practic dublarea alocațiilor copiilor?! Ia întrebați-l pe proaspătul candidat PNL care a semnat în numele ministrului Justiției dacă a trecut între timp la PSD?! Dați ordonanțe neconstituționale și apoi amenințați că nu mai plătiți alocațiile dacă Parlamentul nu votează mizeriile voastre în afara legii! Ăștia sunteți”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

El a afirmat că PSD „nu se dă niciun milimetru înapoi”.

„Vom continua să punem presiune pe acest guvern eșuat pentru ca legile votate de Parlament și promulgate de președintele Iohannis să fie puse în practică. Iar PNL și Guvernul lor de cinici trebuie să înțeleagă că dublarea alocațiilor nu e un moft, ci o necesitate. Că nu poți să dublezi cu 20%. Românii trebuie să știe că bani sunt, dar doar pentru furturile acestui Guvern de hoți și incompetenți”, a conchis liderul interimar al PSD.

Consiliul Legislativ a avizat negativ demersul Guvernului de a creşte în etape alocaţiile pentru copii. Ministerul Justiţiei susţine, de asemenea, că Ordonanţa de Urgenţă ar putea fi neconstituţională.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu