x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Avem tabloul complet al guvernării: PNL = faliment

Ciolacu: Avem tabloul complet al guvernării: PNL = faliment

04 Iun 2020   •   15:48
Ciolacu: Avem tabloul complet al guvernării: PNL = faliment
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, le-a cerut românilor să-i oprească pe liberali, ”aceste petarde economice”, să mai ia decizii pentru ei. ”Avem tabloul complet al guvernării: PNL = faliment”, a adăugat social-democratul.

”Nu au fost în stare să pună România în topurile Uniunii Europene cu vreun plan de salvare a economiei sau de absorbție de fonduri europene - nu există nici acum așa ceva! În schimb, au reușit cu prețurile. A doua cea mai mare creștere din UE la bunuri alimentare – o #majorare de 6,7% ❗
În doar 7 luni, au prăbușit #niveluldetrai al românilor! Toate prostiile lor, toată hoția lor, toată debandada din economie este decontată #exclusiv de români și de firmele românești! Dacă adăugăm la asta șomajul galopant, împrumuturile fără precedent, deficitul bugetar uriaș și investițiile străine care fug din România avem tabloul complet al guvernării: PNL = faliment”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

El le-a cerut românilor să-i oprească pe liberali să mai ia decizii pentru ei.

”Trebuie să ne unim și să oprim aceste petarde economice să mai ia decizii pentru români! PSD are un program de relansare economică cu 28 de măsuri care reprezintă un sprijin direct, real, coerent și consistent pentru a stopa prăbușirea. Nu vom ezita să îl punem în practică”, a completat social-democratul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu