x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, către USR și AUR: Toți cei interesați să semneze moțiunea de cenzură PSD

Ciolacu, către USR și AUR: Toți cei interesați să semneze moțiunea de cenzură PSD

02 Sep 2021   •   16:23
Ciolacu, către USR și AUR: Toți cei interesați să semneze moțiunea de cenzură PSD

Președitele PSD, Marcel Ciolacu, învită USR și AUR să semneze moțiunea de cenzură a social-democraților: „Toți cei interesați să semneze alături de noi moțiunea de cenzură! Fără șantaj, fără jocuri pe sub masă, fără interese obscure”.

„Un lucru e clar! Acest guvern, care a adus haos și sărăcie, trebuie să plece acum! Iar pentru asta există o singură variantă: toți cei interesați să semneze alături de noi moțiunea de cenzură! Fără șantaj, fără jocuri pe sub masă, fără interese obscure. Așadar, stimați colegi de la USR: lăsați poveștile! Vreți să rămâneți în Guvern? Sau vreți - cu adevărat!- ca acest guvern să pice? Așadar, stimați colegi de la AUR: lăsați poveștile! Vreți să vă faceți capital electoral pe spinarea românilor, pe dramele lor? Sau vreți ca Guvernul Cîțu să plece?”, scrie, joi, pe Facebook, președintele PSD, Marcel Ciolacu.

El precizează că textul moțiunii de cenzură poate fi negociat.

„Aveți probleme cu textul? E ceva neadevărat? Haideți să stăm la aceeași masă și să-l discutăm! Pentru că, nu-i așa, cu toții ne dorim să scăpăm de Guvernul Cîțu”, conchide Ciolacu.

El a atașat și textul moțiunii de cenzură, intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor și penalilor! Jos Guvernul Cîțu”.

„În vreme ce traiul românilor devine tot mai împovărat de lipsuri, guvernarea PNL-USR-PLUS-UDMR are o singură prioritate: lupta pentru putere! În disperarea de a acapara toate resursele statului pentru firmele lor de partid, au abandonat total România și pe români. În aceste condiții, singura soluție pentru ca România să iasă dintr-o continuă criză politică, economică și socială este ca Guvernul Cîțu să plece urgent de la conducerea țării: Guvernarea perdanților a sărăcit România”, se arată în preambulul moțiunii de cenzură.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu