x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu compară PSD cu naționala de fotbal a Elveției

Ciolacu compară PSD cu naționala de fotbal a Elveției

29 Iun 2021   •   10:42
Ciolacu compară PSD cu naționala de fotbal a Elveției

Liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, face o paralelă între PSD și naționala de fotbal a Elveției, care s-a impus luni seara în fața Franței: „Ca și Elveției, nimeni nu ne dă șanse azi la moțiunea de cenzură. Dar ne vom bate până la ultimul vot”.

„Aseară (luni seara - n.r.), alături de alte zeci de mii de spectatori, am văzut ce înseamnă să lupți până în ultima clipă. Să fii epuizat, dar să crezi până la capăt în șansa ta. Ca și Elveției, nimeni nu ne dă șanse azi la moțiunea de cenzură. Dar ne vom bate până la ultimul vot. Evident, contăm și pe ratangiul de serviciu Cîțu. Hai că se poate”, transmite Marcel Ciolacu.

Moțiunea de cenzură „România eşuată. Recordul fantastic al guvernului Cîţu” a fost inițiată de e 156 de deputaţi şi senatori PSD.

Moțiunea de cenzură va fi dezbătută și votată marți în plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spunea, luni, că ar mai fi necesare 18 voturi de la parlamentarii din arcul guvernamental pentru ca moțiunea de cenzură să treacă.

Președintele PNL Ludovic Orban a anunțat că la nivelul partidului și al coaliției s-a luat decizia de a participa la ședința privind moțiunea de cenzură, dar nu se voteze.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu