x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu dă de înțeles că deputații care au făcut scandal la fast-food nu vor mai candida

Ciolacu dă de înțeles că deputații care au făcut scandal la fast-food nu vor mai candida

08 Iul 2020   •   21:47
Ciolacu dă de înțeles că deputații care au făcut scandal la fast-food nu vor mai candida

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, că a sunat la fast-food-ul unde deputații Adrian Solomon și Ioan Stativă au făcut scandal și și-a cerut scuze. În plus, liderul PSD dă de înțeles că cei doi nu vor mai candida pentru un alt mandat.

„Este nescuzabil. Am avut o discuție cu colegii mei. Dacă mă întrebați de o sancțiune în ceea ce îi privește pe cei doi, cred că e responsabilitatea organizațiilor din care fac parte. Am o opinie personală, azi i-am și sunat (pe cei de la restaurant – n.r.) și mi-am cerut scuze în numele meu și al colegilor mei. Mi se pare un lucru de bun simț. Nu e foarte rușinos, ca o persoană publică, atunci când greșește, să iasă și să își ceară scuze pentru acel moment”, a spus Ciolacu, miercuri seara, la Digi 24.

Acesta a fost întrebat dacă și cei doi parlamentari și-au cerut scuze, iar Ciolacu a dat de înțeles că la finalul mandatului de parlamentari, cei doi deputați, Adrian Solomon și Ioan Stativă, nu vor mai candida

„Nu, nu și-au cerut scuze. Nu și-a cerut nici domnul Orban. Presupun că după ce vor termina acest mandat (Solomon și Stativă – n.r.) vor avea mai mult timp de reflexie (...) Presupun că vor avea mai mult timp liber”, a mai spus Ciolacu.

Poliția Capitalei a anunțat, marți, că deputații Adrian Solomon și Ioan Stativă au fost amendați, după ce au analizat imaginile surprinse de camerele de luat vederi: Aceștia au primit amendă în valoare totală de 4.000 lei, pentru că nu au purtat masca în interiorul unui fast-food din București și cu 2.600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu