x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: După „atât s-a putut", noul epitaf al guvernării este „s-a făcut cât s-a putut face"

Ciolacu: După „atât s-a putut", noul epitaf al guvernării este „s-a făcut cât s-a putut face"

28 Oct 2020   •   22:11
Ciolacu: După „atât s-a putut", noul epitaf al guvernării este „s-a făcut cât s-a putut face"

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat, miercuri, după ce președintele a spus că, în privința pandemiei, s-a făcut „cât s-a putut face” și afirmă că, deși sunt peste 5.000 de infectări pe zi, Iohannis este în campanie.

Ciolacu a spus, miercuri seara, pe Facebook, că după „atât s-a putut", noul epitaf al guvernării din pandemie este „s-a făcut cât s-a putut face".

„După «atât s-a putut», noul epitaf al governării Iohannis-Orban care arată strategia «pas cu pas» din pandemie este «s-a făcut cât s-a putut face»! Nu! N-ați făcut nimic! Nici Iohannis, nici Guvernul PNL nu au arătat românilor niciun plan coerent, nicio idee clară de combatere a pandemiei!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Președintele PSD spune că este revoltător că s-a ajuns la peste 5 mii de noi infectări pe zi,„ iar Iohannis continuă să stea în campanie”.

„Iohannis, înțelegi că în fiecare zi 100 de români lasă un gol imens în sufletele celor dragi?! Nu toți suntem roboți în țara asta!!! Sunt familii care suferă astăzi, acum, iar singura grijă a celui care ar trebui să fie președintele tuturor românilor, nu doar al PNL, este câștigarea alegerilor de către partidul său! Da, asta este revoltător!”, a mai scris Ciolacu.

România a înregistrat, miercuri, un nou record de cazuri noi de infectare cu coronavirus: 5.343 și au fost raportate 107 decese.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu