x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu îi sună pe Cîțu și Orban pentru a discuta pe tema majorării alocațiilor: „Nu-mi face plăcere, dar copiii țării merită orice efort”

Ciolacu îi sună pe Cîțu și Orban pentru a discuta pe tema majorării alocațiilor: „Nu-mi face plăcere, dar copiii țării merită orice efort”

de Alice Petrescu    |    25 Feb 2021   •   09:49
Ciolacu îi sună pe Cîțu și Orban pentru a discuta pe tema majorării alocațiilor: „Nu-mi face plăcere, dar copiii țării merită orice efort”
Sursa foto: Lucian Alecu

Nu-mi face vreo plăcere să-i sun pe Orban și Cîțu, dar o viață mai bună pentru copiii țării merită orice efort, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu, pe pagina sa de socializare. Social-democrații cer majorarea alocațiilor copiilor de la 214 la 300 de lei.

 

Liderul PSD îi îndeamnă pe părinți  să le ceară parlamentarilor să voteze pentru mărirea alocațiilor. „Intră și tu pe psd.ro/alocatii și cere-le parlamentarilor PNL/USR/UDMR din județul tău să voteze pentru mărirea alocațiilor!”, a transmis Ciolacu.

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea anunța că social-democrații depun un amendament pentru majorarea alocațiilor copiilor de la 214 la 300 de lei și a cerut părinților să-i „sensibilizeze” pe parlamentarii PNL, USR și UDMR prin mesaje online.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu