x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu îl atacă pe Iohannis: „Mă mir că mai trăim după prezentarea președintelui!”

Ciolacu îl atacă pe Iohannis: „Mă mir că mai trăim după prezentarea președintelui!”

04 Mar 2020   •   22:21
Ciolacu îl atacă pe Iohannis: „Mă mir că mai trăim după prezentarea președintelui!”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, miercuri seara, că „mă și mir că mai trăim”, referitor la acuzațiile lansate de Klaus Iohannis, potrivit cărora PSD a lăsat în urmă inegalităţi crescute, analfabetism funcţional, un sistem medical dezechilibrat, o administraţie ineficientă.

Ciolacu, a declarat că președintele încă este în campanie electorală, deși nu acesta este rolul lui.

„Mă mir că mai trăim, după această prezentare a președintelui. Am văzut și atacul cu . În afară de discursuri și de vorbe aș vrea să vorbim și lucruri concrete, aș vrea să știu ce reforme a pornit PNL prin cele 25 de ordonanțe pe care le-au dat în ultima noapte nu am găsit nicio reformă. A fost cea pe sănătate, numită ordonanța morții, sau ordonanța cu trotinetele. Ne referim la reforma trotinetelor, ce reforme? E clar că președintele continuă campania electorală, dar rolul președintelui este cu totul altul”, a spus Marcel Ciolacu, la Digi24.

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat, miercuri, un nou atac la adresa PSD.

„Dacă ne uităm la ceea ce a lăsat PSD în urmă, la politica nefastă a guvernelor din ultimii ani, care, deşi s-au intitulat „sociale”, au neglijat tocmai solidaritatea şi coeziunea, vedem inegalităţi crescute, analfabetism funcţional, un sistem medical dezechilibrat, o administraţie de multe ori ineficientă şi opacă. Disperarea cu care PSD continuă să se agaţe de mecanismele puterii şi insistă să blocheze orice iniţiativă de reformă nu poate însemna decât un singur lucru, că lucrurile au început să se întoarcă, încet, dar sigur, către normalitate”, a spus Iohannis, la o gală a femeilor din mediul de afaceri.

MEDIAFAX

×
Subiecte în articol: ciolacu iohannis