x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Ne menținem varianta că ar trebui un guvern de specialiști până la alegeri

Ciolacu: Ne menținem varianta că ar trebui un guvern de specialiști până la alegeri

25 Feb 2020   •   20:21
Ciolacu: Ne menținem varianta că ar trebui un guvern de specialiști până la alegeri

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că nu îl va susține pe Nicolae Ciucă în funcția de premier, dacă în spatele acestuia se ascunde PNL. Liderul PSD crede că până la alegeri ar trebui numit un guvern de specialiști, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă PSD îl va susține ca premier pe Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu a spus că are o părere bună despre acesta, dar nu vrea ca în spatele lui „să se ascundă” PNL.

„Și în spatele domnului Ciucă să se ascundă PNL? Categoric nu. Refuz varianta ca în spatele domnului Ciucă să se ascundă PNL. Am o părere foarte bună despre dl Nicolae Ciucă. Un militar de carieră”, a spus Marcel Ciolacu, la Digi24.

Liderul PSD crede că până la alegeri ar trebui numit un guvern de specialiști.

„Să așteptăm totuși să vedem ce va ieși de la consultări. Ne menținem varianta că ar trebui un guvern de specialiști până la alegeri, de specialiști, tehnocrat. Am făcut propunerea cu Remus Pricopie. Varianta a fost declinată. Cred că s-a intrat în legalitate. S-a respectat decizia CCR. Mergem mai departe”, a mai spus Ciolacu.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat marți seara că Ludovic Orban și-a depus mandatul de prim-ministru desemnat.

El a adăugat că va avea consultări cu partidele, miercuri.

Întrebat cine ar putea fi nominalizat pentru funcția de premier și dacă Nicolae Ciucă ar fi o opțiune, șeful statului a răspuns: „Veți afla mâine (miercuri - n.r.) după ce se încheie consultările”.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu