x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, optimist în privința moțiunii de cenzură: Mă aștept ca partenerii noștri să voteze pentru demiterea acestui guvern

Ciolacu, optimist în privința moțiunii de cenzură: Mă aștept ca partenerii noștri să voteze pentru demiterea acestui guvern

30 Aug 2020   •   14:00
Ciolacu, optimist în privința moțiunii de cenzură: Mă aștept ca partenerii noștri să voteze pentru demiterea acestui guvern

Marcel Ciolacu, președintele PSD se așteaptă ca partenerii social-democraților să voteze moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban. „Declarațiile privind blaturi sau înțelegeri oculte sunt neserioase și nu țin loc de vot”, a scris pe Facebook, Ciolacu.

„Guvernul Orban trebuie să plece, a produs deja mult prea mult rău. Mă aștept ca și partenerii noștri să fie serioși și parlamentarii lor să voteze pentru demiterea acestui guvern. Declarațiile privind blaturi sau înțelegeri oculte sunt neserioase și nu țin loc de vot”, a scris Ciolacu pe pagina de socializare.

La rândul său, liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, îl acuză pe Victor Ponta că încearcă să demobilizeze parlamentarii Pro România.

„Ponta minte! Pentru a-și acoperi propriul blat și incapacitatea de a-și controla proprii parlamentarii. Să anunți cu o zi înainte că moțiunea pică demonstrează doar că vrei să demobilizezi parlamentarii PRO România. Ponta deja a reușit să facă asta. Primul parlamentar care a anunțat că nu votează moțiunea este domnul Ilea de la PRO România Cluj. În final, poate Ponta înțelege că avem nevoie de alte mesaje pentru ca moțiunea să treacă”, a scris Simonis pe Facebook.

Conducerile reunite ale celor două camere ale Parlamentului au decis ca moțiunea de cenzură „Guvernul PNL - De la Pandemie la pande-mită generalizată”, semnată de 205 senatori și deputați, să fie dezbătută și votată luni, într-o ședință care va începe la ora 14.00.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu