x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: PSD a avut dreptate când a spus că PNL a falsificat datele pandemiei

Ciolacu: PSD a avut dreptate când a spus că PNL a falsificat datele pandemiei

de Alice Petrescu    |    16 Apr 2021   •   15:37
Ciolacu: PSD a avut dreptate când a spus că PNL a falsificat datele pandemiei

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține că acuzațiile ministrului demis al Sănătății, Vlad Voiculescu, arată că social-democraţii au avut dreptate atunci când spuneau vă Guvernul măsluiește datele privitoare la evoluția pandemiei de COVID.



Dacă nu vor trece de la vorbe și acuzații la fapte concrete, demonstrează că sunt în continuare complici la cel mai mare jaf din istoria României!", a scris social democtatul, vineri, pe pagina de Facebook.

PSD a propus înfiinţarea unei comisii de anchetă privind datele pandemiei, încă de când ministrul Vlad Voiculescu a decarat că există erori de raportare a cazurilor de COVID-19.

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii, i-a solicitat premierului Florin Cîţu să clarifice urgent două aspecte în perioada în care va fi ministru interimar la Sănătate şi anume metodologia privind raportarea deceselor cauzate de COVID, dar şi pe cea a Unifarm, cel mai mare jaf al pandemiei, precizând că aceste două aspecte sunt legate de PNL.

 „O să-l rog pe domnul ministru interimar care ocupă de asemenea funcţia de prim-ministru să revadă metodologia făcută sub conducerea PNL anul trecut cu privire la raportarea deceselor din spitale COVID-19. Nu aş vrea să arunc cu numere pentru că nu am reuşit să documentăm acest lucru, dar investigaţia noastră ne arată că există diferenţe fundamentale între numerele raportate şi cele reale”, a mai spus Voiculescu.
 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu