x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: PSD şi-a atins primul obiectiv de etapă, Viorica Dăncilă este în turul doi

Ciolacu: PSD şi-a atins primul obiectiv de etapă, Viorica Dăncilă este în turul doi

11 Noi 2019   •   13:26
Ciolacu: PSD şi-a atins primul obiectiv de etapă, Viorica Dăncilă este în turul doi

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a afirmat că PSD şi-a atins "primul obiectiv de etapă" prin accederea liderului social-democraţilor, Viorica Dăncilă, în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale şi a felicitat organizaţiile care "au făcut treabă foarte bună".

"PSD şi-a atins primul obiectiv de etapă. Viorica Dăncilă este în turul doi, aşa cum a fost mereu candidatul nostru în alegerile prezidenţiale. Sunt rezultate care ne dau speranţa că putem să începem să construim. Felicit organizaţiile care au performat şi au făcut treabă foarte bună. Un gând special se îndreaptă către colegii mei din Buzău, care au câştigat alegerile în judeţ. Le mulţumesc pentru toată munca pe care au depus-o în această campanie!", a scris luni Ciolacu, pe Facebook.

El a adăugat că până la turul al doilea sunt două săptămâni "intense" în care partidul trebuie să rămână concentrat pentru a realiza "un rezultat mare".

"De acum, ne aşteaptă două săptămâni intense în care trebuie sa rămânem concentraţi şi determinaţi să facem un rezultat mare!", a subliniat Ciolacu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a avut o observaţie şi pentru partidele care au tratat cu "aroganţă şi superioritate" anumite categorii de români.

"PS: Sper ca aceste alegeri sa aducă cu picioarele pe pământ şi partidele care au tratat cu aroganţă şi superioritate anumite categorii de români. Aroganţa, fanatismul şi închipuirile mesianice vor fi întotdeauna taxate de oameni!", a mai afirmat Ciolacu.

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu